nedeľa 26. septembra 2010

Books

Rada citam knihy. Ale to asi dost ludi.:)
A co vy.
V poslednej dobe presli mojimi rukami tieto:

Allison Winn Scotchova: Moje najlepsie roky - Hlavna hrdinka sa v zivote vrati spat do predchadzajuceho vztahu, aby zistila, ci by sa nieco zmenilo, pokial by v nom robila ustupky.

Sophie Kinsellova: Zavisla od nakupov - sfilmovany roman, ktory poznate aj pod nazvom Bajecny svet shopaholikov. Podla mna je v nom vsak v porovnani film-kniha minimum spolocneho.
V jednom sa toci cely dej okolo zeleneho satku, a v druhom okolo kariery resp. ked najdete vhodnu pracu, ktora vas bavi nie je nic lepsie.

Sophie Kinsella: Vies udrzat tajomstvo? -roman plny zvratov, kde prakticky do poslednej chvile netusite ako skonci. Co vsetko sa moze stat, ked v strachu vyzradite na seba vsetky "prehresky" uplne cudziemu clovek, o ktorom si myslite, ze ho uz v zivote neuvidite. Mozno si uvedomite, ze aj ked sa ludia dozvedia vase tajomstva svet sa preto nezruti a vy budete statsnejsi.

Sophie Kinsella: Bohyna v domacnosti: - Dokaze workoholicka pravnicka prezit na vidieku ako hospodyna? Alebo co sa stane, ked vas niekto podrazi a vasa kariera sa zruti ako domcek z karat.

Madeleine Wickhamova (Sophie Kinsella): Nepozvany host: - opat vela zvratov. Dej sa toci okolo pohrebov, no nie je pochmurny ako by sa mohlo na prvy pohlad zdat. Hlavna hrdinka je odosobnena a na pohreboch hlada zamoznych muzov, co sa stane, ak sa u jedneho zdrzi dlhsie a ci s nim ostane si mozte precitat prave v tejto knizke.

Madeleine Wickhamova: Kokteily pre tri - Tri navonok uplne odlisne zeny, ktore vsak spajaju spolocne vecery asi raz za mesiac pri kokteiloch. Najlepsie priatelky. A co sa stane, ked ich cesty sa rozidu vdaka "narusitelovi". Daju sa este dokopy?

Citali ste niektoru z tychto knih? Aky mate na ne nazor? 
Aka kniha zaujala Vas?

1 komentár:

  1. ja uz dlho tusim po knihe coco chanel a dior
    a mam rada od robina cooka lekarske knihy :)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)