pondelok 25. januára 2016

FIRST NAIL ART IN 2016


Krásny začiatok týždňa! Dúfam, že ste už netrpezlivo očakávali prvý nechtový príspevok tohto roka. Ja som si na nejaký čas dala od nail artu oddych a nechtom dopriala skôr jednofarebné manikúry. Novým šablónovým nálepkám sa však nedalo odolať. Prvýkrát som ich videla v tutoriáloch na instagrame, no nikde som na ne nevedela naraziť. Fascinovalo ma ako rýchlo sa s nimi dajú vytvoriť vzory od výmyslu sveta a to hlavne také, ktoré od ruky prosto nejdú nakresliť. Našťastie sa objavili v ponuke bornprettystore.com. Prišiel však ťažšií oriešok, a to vybrať si z takej veľkej ponuky. Vyradovaním som nakoniec zvolila favoritov a nižšie môžete vidieť jedného z nich.
Nebola som si istá, či vzor použijem na všetky prsty alebo striedmejšie len na vyvolené dva. Vzhľadom na farbu a vzor som sa nakoniec rozhodla pre druhú verziu.
O kombinácií farieb som predstavu mala. Nakoniec ma v nej utvrdilo aj to, že moja neónka od China glaze "Bottoms up" poriadne zhustla a ja som na to prišla doslova " o 5 minút 12". Budete ju teda vídať častejšie, rada minula skôr ako sa odporúča...
Na neutrálny základ som použila ELF "Desert haze". A gradient doplnila extra sýtym ružovým neónom China glaze "Pink voltage", ktorý som naniesla na najspodnejšiu časť gradientu. Veľmi v ňom však nevynikla. Takže by som si kľudne vystačila aj s 2 farbami.

Šablónky som mala v ruke prvýkrát. Trošku ma "zaskočilo", že v balení sú z daného vzoru vždy len 3 kusy. No nevidela som to ako problém, kedže materiál je z pevnej fólie, ktorá niečo vydrží. Aj preto, som chcela oba prsty spraviť následne po sebe s jednou šablónou. Nebol to veľmi dobrý nápad, kedže na druhom nechte šablóna dobre nepriľnula a lak pod ňu zatiekol. Vzor preto nebol ostrý a vizuálne ľúbivý.:) Nasledoval teda pokus číslo 2, kedy som na každý necht použíla novú šablónu. A výsledok bol konečne podľa mojich predstáv. Použité šablóny som si nalepila z druhej strany fólie, takže ich snáď časom opäť využijem. Bojím sa už len toho podtekania. 

Zaznamenali ste tieto šablónky? Zaujali Vás?

 photo 7_zpslkaxkym7.jpg

 photo 8_zpspxzhkmga.jpg

 photo 9_zpsxvrr9qcw.jpg

 photo 6_zpst3sxtxng.jpg
 photo 4_zpsutpprmb0.jpg

12 komentárov:

  1. Ty samolepky jsou nádherný a krásná kombinace! :-)
    Fairychain

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to sú len šablónky, ale máš pravdu krásne hrajú všetkými farbami:)

      Odstrániť
  2. Krásný růžový lak, takováhla barva se mi moc líbí :). A marshmallow bych si dala

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. teším sa, lebo je aj moja obľúbená:) A aby mi bolo veselšie, dnes som si ju dala aj na nechty na nohách:)

      Odstrániť
  3. Tahle varianta gradientu, kdy se jakoby ztrácí, se mi strašně líbí. :) Vypadá to krásně a i kombinace je pěkně zvolená. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. so šablónami nemám skúsenosti, ale vyzerá to veľmi pekne, možno niekedy vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásné! Musím s těmi svými nehty něco udělat!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kombinácia neónky s nude lakom ma asi nikdy neomrzí :) A súhlasím s Romankou vyššie, tieto "faded" gradienty sa mi veľmi páčia. Tiež mám zopár týchto šablóniek doma a už ich konečne musím testnúť :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, teším sa, že sa neónka tak zapáčila. Inak som zvedavá, akú krásu s nimi stvoríš ty, tak ma nenechaj dlho čakať;) Nech sa inšpirujem!:)

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)