sobota 8. októbra 2016

EMPTIES (AUGUST + SEPTEMBER)


Ahojte! Dúfam, že Vás nevydesila úvodná fotka s množstvom prázdnych produktov. :) A kedže toho máme pred sebou opäť dosť, hneď sa vrhnem na hodnotenie.:)

TVÁR:
BIODERMA Sensibio čistiace mlieko dočisťovala som ním zbytky make-upu.  Malo gélovo-krémovú nemastnú textúru. Neupcháva póry. Za mňa spokojnosť, aj keď aktuálne sa mi zažiadala zmena.

Bioderma Sensibio H2O už ani nepotrebuje komentár. Pravidelne sa k nej vraciam.:)

bareMinerals Deep cleansing foam v kombinácií s vodou vytvorila penu, ktorú som používala na odličovanie. Táto úloha jej sedela. Pleť po jej použití zostala pekne matná, no nie vysušená. No myslím, že by mi bohate stačila polovičná verzia, lebo obsah sa míňal dosť pomaly.

Odličovacie tampóny Cien sú už klasika, zato Marionnaud je u mňa novinka. Tie z Marionnaudu mjú väčší rozmer ako som zvyknutá, preto som ich v rámci nemrhania a lepšej využiteľnosti vždy rozstrihla napolovicu.

DULCIA očný krém s kofeínom veľmi dobre vyživuje očné okolie a bojuje proti opuchom, má mastnejšiu textúru, ktorá sa dobre vsiakne, no treba si dať pozor na pravidelné používanie, inak sa Vám začne z balenia, tak nejako "odparovať".

TELO:
RADOX sprchový gél Už som spomínala, že na sprcháče si extra nepotrpím. Hlavne nech nevysušuje a po jeho použití mám pocit čistoty. Tento to spĺňal. Podobne ako nasledujúci.

MANUFACTURA Dead sea tradition mal takú špecifickú vôňu mora.:D Nepraktické bolo dávkovanie, väčšinou som sa musela dosť sústrediť, aby som si "neuliala" viac. Ako som už písala vyššie, nevysušoval a čistil, takže hlavne body splnil. Sama by som si ho však asi nevybrala.

Natural sea beauty Mineral repair telový krém, ktorý mi podstrčila mama. Musím však podotknúť, že za tú cenu (okolo 15-18€) by som si ho nikdy nevybrala. Konzistencia bola gélovo-krémová do pokožky sa dobre vsiakla. Vôňa výraznejšia, no neprekážala mi. Keď ho však porovnám s takým Dove, nevidím až taký rozdiel. I keď asi porovnávam neporovnateľné, vzhľadom na to, že toto obsahuje vyživujúce minerálne látky z Mŕtveho mora, ktoré majú zlepšiť textúru pokožky a je tiež obohatené o 10% Ureu. Urea ma v tomto prípade zachovávať hydratáciu a tiež chrániť pokožku pred škodlivými čistiacimi prípravkami. V zložení tiež nájdete pupalkový, arganový a olivový olej s obsahom Omega 3,6 a 9, výťažok z harmančeka a aloe vera. Jedná sa o produkt vyrobený v Izraeli.:)

VITA LIBERATA NKD SKIN tinted tan mousse som si toto leto totálne zamilovala! Za mňa 5 hviezdičiek! Opaľujem sa totiž dosť pomaly a v podstate ma na slnku už ani nebaví ležať. A kedže som riadna bleduľa, po ich použití som sa odhodlala nosiť v lete aj krátke nohavice.:) Odtieň "medium" som používala bez strachu z nerovnomerných prechodov. A tmavší mi dodal opálenie ako od mora.:) Narovinu však poviem, že z neho určitý pach cítim. No už sa teším na ďalšie leto s nimi.:) Pri použití si netreba predkrémovať suchšie časti tela ako lakte, kolená, či členky. Po týchto miestach prejdete až po tom, čo natriete väčšie plochy so zvyškom, čo ostane na rukavici.

Krém na ruky Dermacol bol príloha k časopisu. Vôbec ma neočaril, aj preto, že nemusím tieto čoko-pomarančové kombinácie v krémoch.

Bioderma Atoderm Mains krém na ruky vylepšil balenie s odklápacím viečkom, pre mňa však nebol až taký postačujúci. (Sumár Atoderm produktov nájdete aj TU.)

YES! NURSE krém na ruky, ktorý sa u mňa dostal aj do top výrobkov roku 2014! Stále som s ním spokojná, aj keď niekedy som mu neverná.:)

BURT'S BEE moje obľúbené citrónové masielko na kutikulu výborne vyživí kožičku okolo nechtov. Napriek tuhej konzistencii sa pri ľudskom teple doslova topí a dobre sa zapracuváva. Aktuálne som ho nahradila niečím ešte vyživnejším a možno o štipôčku účinnejším. Ale to už asi ani nejde.:))

VLASY:
Original sprout Tahitian hair oil  skvelý olej na vlasy, ktorý nazaťažuje a hydratuje. Dodá vlasom lesk a mne už je teraz smutno, že mi došiel. Presedlala som totiž na ďalší produkt, ktorý chcem dominúť - vlasový olej od label.m, z ktorého sa mi akosi rozlietavajú vlasy, zbytočne ich zjemňuje a vôbec nepôsobia zhýčakne.:/ A to som z neho bola na začiatku extrémne nadšená. Holt asi som "rozmlsaná" Tahiťanom.

KÉRASTASE Bain thérapiste šampón na vlasy, ktorý mi vôňou pripomínal aviváž.:))) Fajn výrobok, špecifický tým, že sa používal až po použití kondicionéru z rovnakej rady. Neviem, či ma nadchol až tak ako iné produkty Kérastase, takže s určitosťou neviem povedať, či by som si ho kúpila znova.

KATIVA Keratina kondicionér, ktorý patril skupiny produktov, ktoré mi nesedia. Mala som po ňom pocit vysušených vlasov a keď sa to tak zoberie mám dojem, že produkty od tejto značky vcelku rýchlo míňam. Takže nevyjdú ani extra cenovo výhodne.

To boli moje 2 mesiace odmlky a spotreby.:) Musím povedať, že mám zo seba dobrý dojem. A ako ste na tom vy? Premíňavate pravidelne svoje zásoby alebo sú akcie a ponuky v obchodoch silnejšie ako vy?

p.s. Pod názvami nájdete odkazy na jednotlivé existujúce recenzie.

3 komentáre:

  1. U růžové Biodermy už jsem taky na dně, ale naštěstí mám další velkou v zásobě :).
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Úplně se mi po Biodermě stýská, když ji tady vidím... Vyzkoušela jsem tolik micelárek, ale na tuhle nic nemá, přesně jak píšeš :)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)