nedeľa 25. júla 2010

Roll-on, Anti-dark circles, Garnier



Dalsim putavym zazrakom sa v poslednej dobe stalo toto.... Urceny je na kruhy a opuchy pod ocami. Danymi problemami netrpim no zvedavost a marnivost bola vacsia. Jeho hlavnou naplnou ma byt odstranenie opuchov pod ocami! a zatretie kruhov pod ocami. Ja som sa ho rozhodla vyskusat, lebo mam trosku svetlejsiu plet okolo oci, co vytvara take "kruhy". Nie je to vyrazny defekt, no ja ho vnimam.
Samotny produkt sa nanasa pomocou tzv. roll-onu, ktory na pleti chladi, co predpokladam ma byt ako obklad pod oci. Zaroven sa vam na kozu nanasa korektor na prekrytie kruhov. Tento musite este dodatocne roztriet prstami dostratena( prip. jemne vklepkat do pokozky). Neviem si vsak jeho odtien predstavit na vyrazne bledej pokozke, hadam ani na bledej. Ja som momentalne opalena a tak sa to celkom da.
Jeho hlavnou zlozkou je kofein, ktory ma za ulohu stimulovat mikrocirkulaciu, a cistiacu citronovu esenciu. V spojeni s energizujucou masazou ma pomahat redukovat znaky unavy.

Pokial mate problemy s opuchmi, moze vam pomoct od Vichy urceny na taketo problemy je to taka zelene-modra tuba. Spoluziackina mama ma taketo problemy, a ze jej nic nepomahalo. Az s tymto sa problemy ako-tak zlepsili. Udajne uz presla vsetkymi moznymi prostriedkami pocinajuc studenymi lyzicami, sackami od caju a pod.

To ci pomaha odstranovat zrovna tento produkt vyrazne opuchy pod ocami, nedokazem povedat, avsak predpokladam, ze ani nie. S roll-onom behate pod okom kratko, keby ste pridlho tak vam vytecie moc korektoru. Cize gulocka, ktora chladi a eventualnu by mala odstranit opuch neposobi pridlho na postihnutom mieste.
Na druhu stranu myslim, ze Garnier uz podobny produkt ma avsak bez korektoru. Takze tento konkretne je take 2 v 1. Ma vtipne balenie - krabicka na vrchu sa nachadza tzv. "hologram" nie som si ista, ci sa to tak vola so zmurkajucim ockom.
.... prave som sa docitala, ze predavaju aj odtien pre svetly a normalny typ:) Takze mozno mam zly odtien:). Pri dlhodobom pravidelnom pouzivani slubuju, ze problemy ustupia. A taktiez ma byt hydratovana pokozka okolo oci. Vysusena rozhodne nebola. V podstate prijemna konzistencia korektoru.





Aku mate skusenost s tymto produktom vy? Funguje u vas?
Z dostupneho prieskumu sa docitame, ze ho vyskusalo
15% zien, kotre su s nim nadmieru spokojne
60% ho nevyskusalo, ale v najblizsej dobe tak planuje spravit.
23% nevyskusalo a ani to neplanuje spravit
0% vyskusalo, ale nezaujal.

Z toho vyplyva, ze sa ho oplati skusit a mozno v nom objavite nieco, co vas ocari a ziska si vas:)
Vacsina je vsak spokojna nielen s produktom, ale aj jeho roztieratelnostou. S krytim su tiez spokojne, a jedna respondentka zhodnotila, ze je na nu aj nasvetlejsi typ tmavy.
Aby som nezabudla existuju aj dalsie roll-ony a to zeleny- na ozivenie a schladenie, a pre starsie zeny ultra lift proti vraskam-cerveny.

Result of this product:
+ dobre krytie, prijemna konzistencia, balenie
- opuchy vam asi chladiaca gulocka roll-onupri kratkej dobe posobnosti neodstrani


4 komentáre:

  1. Tyjo, to na ty kruhy bych opravdu potřebovala, po mém dvoutýdenním nevyspání porád nechtějí zmizet :(. Máš pravdu, moje žena mě dokáže vytáhnout ze všeho a zvednout mi náladu :). Navíc, moje krize se začíná hojit čím dál tím lépe. Stačí se rozptýlit něčím, nebo někým jiným ;-).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. alebo by to chcelo poriadne sa vyspat:)...tak potom, ked si ho kupis napis ako funguje na kruhy pod ocami z nevyspatia, myslim, ze by ich aj dokazal zakryt len ich nemozes mat az moc brutalne, ja mam skor take blede kruhy:)..takze mne na toto vyhovuje

    OdpovedaťOdstrániť
  3. akurat predvcerom si ho kupila moja mamka a tak som to samozrejme vyskusala aj ja. funguje!! neverila by som, ale je fakt super. korektor je sice drahsi, ale oplati sa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak to som rada aj za mamu, ze funguje:)..aj ja rada skusam aj mamine produkty:), zase nejak extra predrazeny mi nepride, takze taka v poho suma nie?aj ked by mohol byt aj lacnejsii:D ja som ho kupila okolo 8 eur

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)