piatok 6. mája 2016

EMPTIES (MARCH + APRIL)


Vítam Vás pri finalizovaní spotreby za marec a apríl. Ak ste vyvalili oči, koľko toho je, sme na tom podobne. Bez zbytočných obkecov teda prejdem k veci, predsa len máme toho pred sebou až-až....

TVÁR:
Bioderma Sébium H2O micelárny roztok určený na zmiešanú/ mastnú pleť má typickú vôňu Sébium produktov. Má obmedzovať produkciu mazu a ozdravovať pokožku. "Micelárku" som ju používala na ranné čistenie alebo na dočistenie pleti po odlíčení. Pleť bola po nej rozžiarená a bez problémov. Nemala by som problém si ju kúpiť znova, aj keď aktuálne na vyššie spomínané výkony používam lacnejšiu Niveu a je tiež fajn. Túto konkrétne som obdržala v rámci spolupráce.

Toner od Dr.Kitzenger sa už veľmi neoplatí spomínať, pretože ho u nás prestali predávať a toto je už asi skutočne posledný produkt, ktorý od neho mám. No kyselinky, to je moje a našťastie som našla snáď ešte lepšiu náhradu.;)

ActivApotheke Maska čistiaca maska na tvár má normalizovať produkciu mazu a stimulovať obnovu buniek. Po jej použití som sa cítila ako znovuzrodená. Brala by som ju znova.

Origins Super Spor Remover môj aktuálne absolútne naj produkt na bodový boj s akné! Určite bude ešte o ňom reč. Už mám druhé balenie!!!:) Po nanesení trošku štipká, no skutočne urýchľuje hojenie zapálených aj tvoriach sa boľákov.:)

BIODERMA Photoderm MAX 50+ tónovací krém v poste ste si o ňom mohli prečítať TU. Ľahký krém s nemastnou textúrou je dostupný v 3 verziách. Ja som používala svetlý odtieň. A nemám mu, čo vytknúť. Vydržal mi neskutočne dlho.

Bioderma Hydrabio Brume dermálna voda v spreji, ktorú si môžete kúpiť v 2 veľkostiach. Tá menšia (50 ml) je ideálna do kabelky. Väčšia ma sklamala v tom, že keď v nej ostávala asi štvrtina, prestala striekať.:/ Skúšala som nasadiť aj iný rozprašovač, no bez úspechu.
Môžete ju použiť na skľudnenie pokožky pri začervenaní, po epilácií, či holení. Po opaľovaní, na schladenie, osvieženie, fixáciu makeupu,... Kedže je však obohatená o minerálne soli a stopové prvky, ja som ju používala na pleť ako predprípravu na nanesenie krému. Oproti iným "vodám v spreji" sa mi páčilo, že miesto jednéh priameho streku, "strička" vytvárala jemnú hmlovinu.:)
Pri týchto sprejoch nemám jasno, či fungujú alebo nie. Každopádne aktuálne mám v tejto oblasti novú lásku.;)

 photo 9890489247_zpsuo4wusw3.jpg

Odličovacie tampóny Cien z Lidla som tu vychválila už niekoľkokrát. Po tom, čo mi dala mama do ruky "omacať" tie z Yves rocher, tieto určite nemôžem považovať za mäkké. No mne vyhovujú hlavne preto, že mi oproti bavlneným nevsajú obrovské množstvo produktu. :)

elf Warm bronzer hurá, dala som dole ďalší elf produkt! Bol rozdelený na 4 farby a ja som myslela, že tu poslednú farbičku v pravom hornom rohu sa mi už hádam ani nepodarí minúť. Farebne mi veľmi nesedel, navyše sa leskol...No som rada, že to mám za sebou. Druhýkrát by som do neho nešla. 

PUPA Vintage rúž po dlhej dobe ďalší rúž, ktorý sa mi podarilo spotrebovať. Teším sa a zároveň ma to motivovalo pokračovať v tomto trende, aj keď sa mi podarilo obohatiť o ďalšie kúsky a čo je horšie ďalšie mám na zozname...!!! Je to so mnou hrozné.:))

GOSH Pressed powder 01 Golden honey som dostala od priateľa. Na môj vkus až moc matoval a možno by som brala, keby bol ešte jemnejšie namletý.

TOO FACED Shadow insurance skvelý, skvelý a ešte raz skvelý! Vďaka zatvárateľnému baleniu sa nemusíte báť, že vyschne. Zjednotí farbu viečka, čím vytvorí krásny podklad. Vydrží večnosť a očné tiene na ňom dobre držia od rána do večera. 

CLARINS vzorky Multi Active Day a Multi Active Nuit. Denný a nočný krém. Doteraz mi väčšinou krémy od tento značky nesadli. No niečo sa asi zmenilo, lebo ten nočný som si fakt obľúbila. Pleť cez noc dokonale vyživil a krásne voňal. Príjemný bol aj denný, ale tá vôňa. Proti nočnému 1 a 100.

ESSIE French affair krásna pastelová ružová. Mám ju aj na fotke nižšie. Decentná, no zároveň nie nudná. Brala by som ju znova v mojej zbierke.:)

TELO:
DOVE krém na telo sa tu objavuje už x-týkrát. Som s ním spokojná, nemám dôvod meniť.:)

ATODERM produkty som Vám recenzovala TU. Sú ideálne pre tých, ktorých trápi suchosť a pnutie pokožky.
Gél s pumpičkou Intensive Gel moussant bol skvelý na umývanie rúk. Konečne sa mi uľavilo a ruky nekričali: "Sme vysušené." 
Novinka sprchový olej zase poskytol pokožke luxusnú starostlivosť, take 2 v 1. Zanechával pokožku vláčnu a hebkú. Ideálna voľba pre tie, ktoré neznášajú krémovanie tela po sprche.:) 
Po použití sprchového gélu som mala zas pocit čistoty. 

Yves rocher Autobronzant mi posunula mama. Mala som ho už kedysi. No teraz nechápem ako som ho mohla používať. Väčšinou, keď začnem používať nejaký samoopaľovák, cítim jeho pach, až pokým si naň jednoducho nenavyknem. No tento...Bojovala som, či ho dopoužívam a odľahlo mi, keď som minula poslednú kvapku. Navyše farbil..
A pikoška na záver. Tá vôňa sa mi tak zapísala do nosa, že keď sme boli v raz v obchode, normálne som ho cítila a identifikovala na jednej babe. Podľa mňa ho mala na tvári. Úplne som spoznala ten odtieň.:DD

MIXA Rought areas krém na ruky, ktorý ich absolútne nevyživil. Zanechal len glycerínový film a po tom, čo som videla, že mojim rukám v zime neprospieva, som ho preklasifikovala a vypoužívala na päty.:/

VLASY:
V nedávnom poste ste si mali možnosť prečítať o viacerých produktoch.
Nikdy viac nesiahnem po Brazil keratine Anti hair loss, pretože mi vysušoval vlasy. A to má byť vraj ideálny na slabé vlasy! Pravidelným používaním by ich mal hĺbkovo regenerovať a posiľnovať. Zároveň zamedzovať ich vypadávaniu a stimulovať ich prirodzený rast.
Obsahuje aktívne látky ako:
  • panthenol, ktorý má priaznivý vplyv na kvalitu a rast vlasov, zlepšuje ich lesk a ohybnosť. Chráni ich pred mechanickým poškodením.
  • keratínový hydrolyzát - sa podieľa na hĺbkovej regenerácií poškodených vlasov,
  • zinok - výrazne redukuje vypadávanie vlasov,
  • extrakt zo žihľavy - posiľnuje vlasy a pomáha v boji proti lupinám,
  • ricínový olej - podporuje rast vlasov a redukuje šedivenie,
  • biotín - zabraňuje šediveniu vlasov a ich nadmernému vypadávaniu,
  • vitamín E - antioxidant s blahodárnymi účinkami na regeneráciu a stimuláciu vlasovej pokožky. Chráni bunky proti starnutiu.

Naopak Kérastase Soin Premier Therapiste sa ukázal na plnej čiare a ja mám hneď krajšie vlasy. Je určený na poškodené vlasy, pričom ich má chrániť a opravovať ich štruktúru. Špeciálne pri ňom je to, že umývanie vlasov začínate týmto kondicionérom a nie šampónom ako je dobrým zvykom. Aj preto som ho asi minula skôr a rozmýšľam, či k zostávajúcemu šampónu nedokúpiť nový kondicionér, pretože mi ho ešte fakt dosť ostalo.:)
Alterna Bamboo 48-hours sustainable volume spray objemový sprej, ktorý dokonale vonia. Ako kytica kvetov so srdiečkami (neviem, či poznáte tento záhradný záhon. Ani neviem, či je to jeho pravé meno:)) ) Vlasy nezaťaží, spevní, zahustí, ale cca. len na 2 dni, na tretí už drží len ak si vypínate vlasy hore. Som rada, že som ho vyskúšala, no nevidím to tak, že by som si ho šla znova kúpiť. Skôr sa teším, ako ma Alterna prekvapí ďalším produktom.
Alterna Caviar Clinical Daily Root&Scalp stimulator stimulátor vlasových korienkov, ktorý by ste mali denne asi 2x. Mne sa podarilo raz.:) Myslím, že vlasom neprekážala, ale či skutočne fungoval by som vedela posúdiť pri dlhodobejšom používaní.

 Tak zdarne sme sa prepracovalli na koniec. Radšej ani nerátam, koľko som toho spotrebovala.:) Ale viete čo? Mám zo seba dobrý pocit.:)

A ako ste na tom so spotrebou Vy? Vyskúšali ste niečo z toho, čo som spomínala?

10 komentárov:

  1. Zaujal ma ten Origins Super Spot Remover, ďakujem za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vždy obdivujem keď niekto dokáže úplne spotrebovať produkty...ja si neviem zvyknúť na nejakú pravidelnosť, alebo si po chvíli kúpim niečo iné a skoro nikdy nič neminiem úplne :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja sa snažím v tomto kontrolovať:) A keď už uletím a kúpim si niečo ďalšie, kompenzujem to aspoň tak, že sa snažím minúť neičo z toho, čo mám doma...:)

      Odstrániť
  3. No pekne, riadne vela si toho vyprazdnila. Mne to niektore mesiace tiez vyjde tak, ze len cumim a inokedy zas ledva par obalov. Neviem, cim to je.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa v silných mesiacoch dorazíme to, čo sme poctivo míňali v slabých;)

      Odstrániť
  4. Ja akurát používam Biodermu hydrabio Riche krem a som zatial spokojná, inak máš toho teda dosť minuté ja to nikdy nedokážem odložiť prázdny obal vždy to vyhodím hneď :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no veď aj ja už som mala na mále, keď som tú kopu musela stále obchádzať:DD a to len preto, lebo som nebola schopná spracovať časť už ako marcové empties:DD

      Odstrániť
  5. tuto micelárku od Biodermy používám už docela dlouho a jsem spokojená :) i když je teda pravda, že je dražší :/ většinou ji kupuji v nějaké akci - třeba 1+1 :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tak kupovávala Sensibio H2O, ktorou si odličujem oči a som veľmi spokojná, túto by asi moje oči veľmi neocenili:). A tie akcie Biodermy sú super, len škoda, že teraz už nebýva tá klasická 1+1, ale 1+1 za 40% alebo 40% dole, už presne neviem..:)

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)